Seminář k elektronickému vypořádání dotací v dotačním portálu města

Město Hradec Králové zve příjemce dotací z oblasti kultury, sportu, cestovního ruchu, sociální a volnočasových aktivit na seminář k elektronickému vypořádání dotací v dotačním portálu města, který proběhne ve čtvrtek 16. září 2021 od 16 hodin ve velkém sálu Adalbertina Hradec Králové.
Seminář dotace
 

 
 

Seminář je určen především pro subjekty, které již obdržely dotaci administrovanou prostřednictvím dotačního portálu DOTIS, ve výše uvedených dotačních oblastech.

Na programu budou aktuální informace k dotačnímu portálu, krátká rekapitulace podávání žádostí a seznámení se způsobem elektronického podání vypořádání prostřednictvím dotačního portálu.

Doporučujeme účast osob, které zpracovávají žádosti, k dispozici bude stolové uspořádání včetně WiFi připojení pro možnost praktického vyzkoušení prezentovaných skutečností na vlastním doneseném notebooku (prosíme o nabití předem, na místě bude vzhledem ke kapacitě sálu omezený přístup k elektrické síti).

Aktuální informace najdete na dotačním portálu města, doporučujeme sledovat sekci AKTUALITY využít můžete i RSS kanál s adresou https://www.hradeckralove.org/rss/?11  a přidat si jej např. do svého webového prohlížeče, či poštovního klienta  a budete tak  mít k dispozici všechny aktuality z oblasti dotací bezprostředně po jejich zveřejnění.

 
Zodpovídá: Mgr. Iva Simonová
Vytvořeno / změněno: 6.9.2021 / 6.9.2021
Zpět na seznam aktualit